Lapsiystävällinen kunta

Lammin päiväkodin taidenäyttely aiheesta Lapsiystävällinen kunta

Taidenäyttely 11-13.12.2013

 

1Lammin päiväkodin lapset saivat piirtää ja kertoa omin sanoin siitä, mikä on kivaa Lammilla. Osa lapsista toteutti piirustuksen lyijykynillä ja osa antoi vauhtia värikyniin. Viereisessä kuvassa on 6-vuotiaan Aaron piirustus, jossa hän kertoo, että Lammin uimahalli on kiva paikka.

 

 

2

Oheisessa kuvassa on 6-vuotiaan Annan piirustus. Hän kertoo, että luistelu ja hiihto on kivaa.

 

 

 

 

3

6-vuotiaan Eeliksen piirustus on myös kovin talvinen. Eelis kertoo: ”Harrastamme iskän kanssa hiihtoa kodin lähellä ja Konnarilla on hyvät ladut.”

 

 

 

 

46-vuotias Eveliina pohtii: ”Tässä on meidän äidin sairaala. Äiti on töissä sairaalassa…. Lapsiystävällinen tarkoittaa sitä, että kohdellaan lapsia nätisti.”

 

 

 

 

 

56-vuotias Nella: ”Mä autoin vanhusta tien ylitse ja sitten mä menin metsään, kun halusin kerätä kukkia itselleni. Mun mielestä täällä on tarpeeksi metsää.”

 

 

 

 

 

66-vuotias Ruusu: ”Yksi mun tosi kiva kaveri meni ostaan jäätelöä ja sen kolikot hukkui matkalle. Toi täti antoi sille ilmaiseksi jäätelöä, kun sillä kaverilla ei ollu rahaa. Se lapsiystävällinen tarkoittaa sitä, että täällä on kivoja tätejä.”

7Kun lasten piirustukset ja kertomukset olivat valmiina, laitettiin ne esille päiväkodin oppimistorille ja kutsuttiin lasten vanhemmat ja huoltajat näyttelyyn. Oheisessa kuvassa 6-vuotias Retu ihmettelee piirustuksia yhdessä Riku-isänsä kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

Lammin päiväkoti
Mommilantie 21
16900 Lammi