14–17 -vuotiaat

Kauppakeskus Goodman

2013

Kauppakeskus Goodman-hanke ja nuorten vaikuttaminen

 

Kuten huomata saattaa, kate nousee huimaa vauhtia, ja sen olisikin tarkoitus valmistua noin vuoden päästä.  Saimme mennä kantiksen NuVan puheenjohtajan Rikun, ja kaikkien tunteman Mervin tutustumaan katteeseen asiantuntevien henkilöiden kanssa. Kiersimme koko työmaan, tosin aitojen ulkopuolelta, turvallisuussyiden takia. Syksyllä pääsemme sitten hieman tarkemmalle kierrokselle, mutta itse ainakin sain hyvin tietoa projektista. Saimme kysellä ihan mitä tahansa; tosin saimme kyllä sen verran tietoa kysymättäkin, joten ei suutansa hirveän monta kertaa tarvinnut avata.

kylttie

“Mielestäni on todella hienoa, että nuoret saavat olla näinkin isoissa hankkeissa mukana, ja kertoa mielipiteensä. Nämä ovatkin niitä konkreettisia asioita, mitä jokainen nuori kaipaa. Tai ainakin minä itse arvostan tekoja enemmän kuin puhetta.

Puhuin jo aikaisemmin tuosta toisesta tapaamisesta, milloin pääsemme tutustumaan katteeseen tarkemmin. Tämä tapaaminen on perjantaina 2.8.2013 klo 14.00 (kokoontuminen NCC:n työmaakopeilla). Joten olisi mukavaa, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle.” – Emmi Koskinen NuVan vpj.

“Pääsimme tutustumaan perjantaina 2.8 motarin katteen työmaahan. Puimme päälle suojakypärät ja -lasit, huomioliivit sekä raskaat työkengät. Kiertelimme koko työmaan läpi, ja meille kerrottiin miten työt ovat edistyneet ja mitä on luvassa. Työmaalla oli vaikea kävellä kaiken rojun ja metallienpalasten takia.  Kate oli edistynyt hyvin ja työt olivat aikataulussa. Vielä oli vaikeaa hahmottaa kauppatiloja, tai miltä kate tulee valmiina näyttämään. Näimme kuitenkin kuvia valmiista katteesta, ja hyvältähän se näytti!” – Sofia Vahtokari

Katso animaatio Hämeenlinnakeskuksesta tästä!